...

Čistilci za obraz

30,00 40,00 

Nature’s Botox čistilec za obraz

Količina: 100 ml

Opis: Nature’s Botox čistilec za obraz vsebuje saponificirano kokosovo in oljčno olje, bambusov prah in vrtnično vodo za nežno čiščenje, ki ne bo izsušilo vaše kože. Bambusov prah deluje kot blag piling za odstranjevanje odmrtih celic ter bolj gladko polt. Uporaba: vsako jutro in večer nanesite na kožo obraza in vratu, zmasirajte in odstranite z bombažno vato ter sperite z vodo. Nato nanestite tonik, serum in kremo. Najbolj je primeren za suho, normalno, mešano kožo, če pa imate mastno kožo vam bolj priporočamo Skin Balancing čistilec za obraz.

Linija Nature’s Botox je bila izdelana na podlagi raziskav, opravljenih na ekstraktu iz hibiskusovih cvetov. Hibiskus je naravni vir alfa-hidroksi kislin (AHA). AHA v dermatologiji uporabljamo za spodbujanje sveže, gladke in mladostne kože. Ustvarjajo površinski piling efekt, spodbudijo rast novih celic, preprečujejo izbruh mozoljev, povečujejo vlago, prožnost in elastičnost kože. Vse to je razlog, zakaj hibiskus imenujemo Botoxova rastlina. 

Formulacija je bila zasnovana s pomočjo naturopatskih zdravnikov iz Karibov in vsebuje le trajnostno proizvedene sestavine, ki doprinesejo k zdravju in spodbujajo pravično trgovino. Najboljše za vas in za planet. 

Uporaba: Uporaba: Zjutraj in zvečer količino čistilca v velikosti kovanca vmasirajte na vlažno kožo 30 do 60 sekund in nato izperite. Pred uporabo pretresite. Primerno za vse tipe kože, še posebej za suho, normalno, do mešano kožo.

Sesavine/Ingredients: Grapeseed oil, saponified oils of castor, safflower and coconut, glycerin, microguard, bamboo powder, and 1% essential oils of lavender and tea tree.

 

 

Skin Balancing čistilec za obraz

Količina: 100 ml

Opis: Skin Balancing čistilo za obraz je posebej oblikovano z nekomedogenim oljem grozdnih pešk, tako da ne maši por. Uporabite ga kot del svoje dnevne rutine z linijo Skin Balancing za gladko in čisto kožo.

Formulacija je bila zasnovana s pomočjo naturopatskih zdravnikov iz Karibov in vsebuje le trajnostno proizvedene sestavine, ki doprinesejo k zdravju in spodbujajo pravično trgovino. Najboljše za vas in za planet.

Uporaba: Zjutraj in zvečer količino čistilca v velikosti kovanca vmasirajte na vlažno kožo 30 do 60 sekund in nato izperite. Pred uporabo pretresite. Primerno za vse tipe kože, še posebej za mastno do mešano kožo.

Sestavine/Ingredients: Grapeseed oil, saponified oils of castor, safflower and coconut, glycerin, microguard, bamboo powder, 1% lavender essential oil, 1% tea tree essential oil

 

Čistilec

Nature’s Botox čistilec za obraz, Skin Balancing čistilec za obraz

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.