...

Nature’s Botox piling za obraz

25,00 

Količina: 100 ml

Opis: Nature’s Botox piling za obraz nežno, a učinkovito očisti kožo. Poleg tega povečuje cirkulacijo, osveži in pomladi kožo. Svetujemo uporabo 1x tedensko, po tem ko ste kožo že očistili s čistilcem za obraz in nanesli tonik. Po pilingu svetujemo uporabo maske za obraz in nato ustrezne kreme.

Linija Nature’s Botox je bila izdelana na podlagi raziskav, opravljenih na ekstraktu iz hibiskusovih cvetov. Hibiskus je naravni vir alfa-hidroksi kislin (AHA). AHA v dermatologiji uporabljamo za spodbujanje sveže, gladke in mladostne kože. Ustvarjajo površinski piling efekt, spodbudijo rast novih celic, preprečujejo izbruh mozoljev, povečujejo vlago, prožnost in elastičnost kože. Vse to je razlog, zakaj hibiskus imenujemo Botoxova rastlina. 

Formulacija je bila zasnovana s pomočjo naturopatskih zdravnikov iz Karibov in vsebuje le trajnostno proizvedene sestavine, ki doprinesejo k zdravju in spodbujajo pravično trgovino. Najboljše za vas in za planet. 

Sestavine: Izvleček hibiskusa (barva se lahko razlikuje), kroglice jojobinega voska, lastniška mešanica antioxa, ksantov gumi, glicerin in microguard.

Količina: 100 ml

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.