...

SKINWORKOUT Targeted Toning – serum za posvetlitev kožnih pigmentacij

75,00 

Serum za ciljno toniranje nepravilnosti (Targeted Toning Special Spot Treatment) je vrhunski serum, ki ga lahko nanesemo na kožo z rokami ali pa z A.S.A.P!™ mikroinfuzijsko napravo, s katero povzročimo da gredo sestavine globje v kožo, kjer lahko najbolje učinkujejo.

Ni na zalogi

Količina: 5 ml

 

Opis

Serum za ciljno toniranje nepravilnosti (Targeted Toning Special Spot Treatment) je vrhunski serum, ki ga lahko nanesemo na kožo z rokami ali pa z A.S.A.P!™ mikroinfuzijsko napravo, s katero povzročimo da gredo sestavine globje v kožo, kjer lahko najbolje učinkujejo. Je visoko zmogljiv sterilen vlažilni serum z vsebnostjo najčistejše hialuronske kisline, glutationa, niacinamida in traneksamične kisline. Glutation preprečuje temne lise in aktivira presnovne procese za posvetlitev kože. Niacinamid pomaga pri posvetljevanju kože ter izenačuje ten kože. Traneksamična kislina se uporablja pri tretmajih posvetljevanja kožnih peg.  Serum  pomaga izravnati neenakomeren ten kože, posvetli kožo in zmanjša njeno vnetje. 

 

Serumi SKINWORKOUT® so klinično dokazano učinkoviti, kakovostni in sterilni ter zato varni za uporabo. Namenjeni so za profesionalno ali domačo uporabo.

 

Uporaba:

Za odpiranje dvignite prozorni pokrovček s palcem, dokler ne poči. Odstranite kovinski obroč in nato še sivo gumijasto kapico. Vstavite silikonski aplikator. V A.S.A.P.! mikroinfuzijsko napravo vlijte želeno količino seruma, predlagamo 4 do 6 kaplic seruma dnevno. Zamenjajte pokrov. Pred nanosom počakajte 30 sekund z A.S.A.P!™  mikroinfuzijsko napravo obrnjeno navzdol, da serum prodre skozi mikrokanale. Očistite področje nanosa na koži. Z A.S.A.P!™  mikroinfuzijsko napravo rahlo pritisnite na ciljno območje na koži. Za največjo učinkovitost naj bo A.S.A.P!™  mikroinfuzijska naprava  vedno pravokotno postavljena na področje na koži. Terapijo izvajate dnevno dokler ne porabite celotne količine seruma. Serum lahko po želji naneste tudi z rokami, na očiščen obraz, pred nanosom izbrane kreme.

Vsaka škatla vključuje silikonski aplikator s pokrovčkom, ki omogoča varno shranjevanje in ponovno uporabo izdelka.

Za posvetlitev pigmentacij terapijo izvajamo točkovno. Predlagamo iti skozi želeno področje na koži do 10x in ponavljati terapijo na 14 dni do dosega želenega rezultata. Za kožo nagnjeno h pigmentacijam priporočamo izvajati tretmaje preventivno, v tem primeru gremo skozi določeno področje na koži 3x. Če so pigmentacije obsežnejše in globje v koži bo potrebno tretmaje kombinirati z lasersko terapijo ali medicinskimi piligi za dosego popolnega rezultata. 

 

Sestavine:

Aqua (water), Dipropylene Glycol, Niacinamide (vitamin B3), Betaine, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Aureobasidium Pullulans Ferment Filtrate, Glutathione, Tranexamic Acid, Alcohol Denat., Zinc PCA, Disodium EDTA

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.