...

Dermatološka ambulanta Maribor

Vabljeni k rezervaciji pregleda v naši Dermatološki ambulanti Maribor in prejmite brezplačen pregled ob sočasni izvedbi tretmaja.

Poskrbeli bomo za celovito analizo in individualno svetovanje za zdravje in pomlajevanje vaše kože.

Dermatološka ambulanta Maribor, Tanja prunk Zdravković

Osebni posvet v Dermatološkem studiu Maribor

V dermatološki kliniki EDEN v Mariboru obravnavamo zdravstvene težave kože odraslih in otrok, specializirani smo tudi v pomlajevanje kože in estetske posege z naravnim rezultatom.

Ponudimo vam prijazno okolje, kjer se vam medicinsko osebje posveti in vzame za vas čas, tako da ste lahko prepričani, da boste skrbno obravnavani. Zdravniki so strokovni, prijazni in dostopni, brez zadržkov jih boste lahko vprašali glede vsega, kar vas glede vašega stanja na koži zanima. Naša ambulanta je samoplačniška, brez čakalnih vrst.

Za vas imamo na voljo najmodernejšo tehnologijo, vključno z laserji, radiofrekvenco, najbolj natančno napravo za krioterapijo na tržišču ter kakovostne materiale za pomlajevanje kože. Naši zdravniki so se izobraževali doma in v tujini, da vam lahko ponudijo najsodobnejši pristop k reševanju vašega kožnega stanja. Z veseljem vam predstavljamo naše strokovnjake:

asist. dr. Tanja Prunk Zdravković, dr. med., spec. dermatovenerologije, ustanoviteljica klinike EDEN, se je poleg rednega študija doma, izobraževala na Medicinski fakulteti Univerze na Harvardu, v Bostonu, ZDA ter na Medicinski fakulteti univerze v Oxfordu, v Združenem kraljestvu. Doktorirala je iz področja kožnega raka melanoma ter poleg kliničnega dela poučuje študente Medicinske fakultete v Mariboru. Po zaključeni specializaciji iz dermatovenerologije je izkušnje pridobila v največjih zasebnih klinikah v Sloveniji ter opravila številna izobraževanja na področju laserskega zdravljenja ter estetske medicine, še dalje se na tem področju izobražuje preko Canadian Board of Aesthetic Medicine. Objavila je številne strokovne in znanstvene članke na temo dermatologije, večkrat je bila povabljena kot gostja v pogovornih TV oddajah.

Asist. Anja Trajber Horvat, dr. med., spec. dermatovenerologije je diplomirala na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru in leta 2019 z odliko opravila specialistični izpit. Od takrat je zaposlena na Oddelku za kožne in spolne bolezni UKC Maribor, kjer se ukvarja s splošno dermatovenerologijo in dela tudi na več subspecialističnih področjih, kjer ima izkušnje z obravnavo najbolj kompleksnih kliničnih stanj na področju dermatolovenerologije. Je članica slovenskega in evropskega združenja dermatovenerologov. Svoje znanje redno izpopolnjuje in nadgrajuje na domačih in mednarodnih delavnicah, šolah ter kongresih. Pridobljeno znanje že več let predaja študentom Medicinske fakultete v Mariboru. Objavlja tudi strokovne in poljudne članke.

Matija Ambrož, dr. med., spec. družinske medicine, strokovnjak za estetske posege na obrazu ter ustanovitelj Estetike Vivora, trenutno zaključuje tudi doktorat znanosti. Na področju medicinske nekirurške estetike se je intenzivno izobraževal v Sloveniji in v tujini, večinoma v Angliji, kjer je pod “1-na-1” mentorstvom prejemal znanja od najpriznanejših estetskih zdravnikov: Dr. Raj Acquilla, Dr. Amrit Thiara, Dr. Steven Harris, Dr. James Olding, Dr. Uche Aniagwu, Dr. Tapan Patel in ostalih. Že od samega začetka zavrača umeten izgled po estetskih posegih in verjame v slogan “Make beauty natural again! – Naredimo lepoto zopet naravno!” Na prvo mesto vedno postavlja varnost pacienta in je s tem namenom član CMAC mednarodne organizacije.

V naših ambulantah vas prijazno sprejmeta Ana Majnik, dipl. kozmetičarka ter Selma Lesjak, medicinska sestra, ki poleg asistiranja zdravnikom, poskrbita tudi za vaše dobro počutje in da prejmete vse potrebne informacije in zdravstveno dokumentacijo ter ustrezno medicinsko kozmetiko, prilagojeno vašemu tipu kože.

Osebne preglede izvajamo
v Dermatološkem studiu Maribor

Email naslov

info@derma-eden.si

Dermatološki studio Maribor

EDEN – Dermatologija & Estetika, Kopitarjeva 2, 2. nadstropje, 2000 Maribor

Osebni posvet v Dermatološki kliniki Maribor

Play Video
Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.