...

Stopite v stik z nami, veseli vas bomo!

Naše poslanstvo je  ponuditi celostni pristop pri obravnavi kožnih stanj, ohranjati zdravje vaše kože in s spoštovanjem edinstvenosti vsakega posameznika izbrati za vas najprimernejši poseg ki bo poudaril vašo lepoto, katera izvira iz globin duše in ji je potrebno le razpreti vrata, da zasije v vsem svojem sijaju.

Poslovna enota Maribor

Naš naslov

EDEN - Dermatološki studio Maribor, Kopitarjeva 2, 2. nadstropje, 2000 Maribor

Pošljite e-pošto

info@derma-eden.si

Poslovna enota Maribor

Naš naslov

EDEN - Dermatološki studio Maribor, Kopitarjeva 2, 2. nadstropje, 2000 Maribor

Pošljite e-pošto

info@derma-eden.si

Osebne preglede izvajamo v naslednjih centrih

K sodelovanju vabimo zdravnike, študente in podjetja

Zainteresirane dermatologe, plastične kirurge in zdravnike drugih specialnostih, ki bi želeli sodelovati z nami pri delu v spletni ambulanti ali v kateri izmed sodelujočih klinik, vabimo da nam pišete preko meila ter priložite svoj življenjepis.

H kliničnemu in raziskovalnemu sodelovanju vabimo tudi študente medicine ter študente doktorskega študija, ki jih zanima področje dermatovenerologije ter specializante, ki bi se nam radi po specializaciji pridružili.

Sprejemamo naročila za dermatološko testiranje kozmetičnih izdelkov ter statistično analizo raziskovalnih podatkov za namen objave v znanstvenih revijah ter nudimo tudi pomoč pri pisanju raziskovalnih člankov ter sami objavi.

Pripravljeni smo sodelovati z vrhunskimi podjetji različnih področji, ki podpirajo naravno, organsko, vegansko in zmanjšujejo količino plastične embalaže na planetu ter skrbijo za telesni, psihični in duhovni razvoj človeka ter pomagajo pri iskanju posameznikovega poslanstva.

Vabljeni, da nam pišete na info@derma-eden.si

Stopite v stik z nami

Stopite v stik z nami

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.