...

O nas

Smo zagnana in uigrana ekipa, ki dermatološka stanja obravnava holistično in daje prednost preventivi in naravnim pristopom h pomlajevanju in katere cilj je jasen: Pacient je vedno na prvem mestu! Dermatološki spletni studio EDEN smo ustanovili v namen preventive kožnih obolenj in zaradi vse večjega zanimanja ljudi za estetske posege na obrazu, ob sočasnem strahu pred bolečino ali da ne bi po posegu izpadli umetno, izmaličeno. 

Kako priti do želenega rezultata na najbolj naraven način (s spremembo življenjskega sloga, prehrane, uporabo pravih izdelkov za nego ali zdravljenje vaše kože) ali če vas zanima kateri estetski poseg je najprimernejši za vas nas lahko kontaktirate preko naše spletne ambulante.

Poleg ambulantnega dela je naša osrednja dejavnost deljenje znanja. Organiziramo certificirana izobraževanja za zdravnike, zdravstveni kader ter kozmetike. Svoj čas namenjamo tudi ozaveščanju širše javnosti s pisanjem člankov, objavami na družbenih omrežjih ter sodelovanju v pogovornih TV oddajah.

Sodelavci

dr. Tanja Prunk Zdravković, dr. med.

specialistka dermatologije in vodja spletnega dermatološkega studia EDEN.

Danijel Geiser

kozmetik in svetovalec za lepoto pri Estetika Nobilis

Terapije, ki jih izvajam in jih zagovarjam za učinkovite z vidnimi rezultati:

1. Microneedling 

Je postopek pri čemer povzročimo z drobnimi iglicami številne mikro poškodbe v koži. Iglice so lahko različno dolge, katere prilagodimo za vsako področje obraza posebej. Segajo lahko do globine (1,5 mm) v usnjico (dermis).  Njihov osnovni namen je stimulacija fibroblaste, da se pospešeno tvorijo nova ter tvorba novih kolagenskih vlake. Po terapiji preidemo na pospešen proces celjenja, pri čemer se sproščajo še številne druge snovi, kot so rastni faktorji, ki so potrebni za obnavljanje kožnih struktur. 

Za microneedling se odločamo predvsem za upočasnitev poteka staranja, saj tako kožo zadržuje dlje časa mladostno, napeto in gladko. Njen tonus se izboljša. Poveča se tudi število kolagenskih vlaken, posledično se zmanjšajo in zgladijo gubice. Poveča se tudi vsebnost hialuronske kisline in elastina, elastičnih vlaken, kar tudi doprinese k boljšemu in mladostniškemu videzu kože. MIcroneedlig terapija ni primerna samo za anti-age ampak tudi za številne druge težave s kožo, kot so brazgotine po aknah, operativnih posegih in tudi strijah na telesu. 

2. 
Kemični pilingi

Kot že sam naslov pove, se v teh pilingih nahajajo različne kemične snovi, katere prilagodimo glede na težavnost pacientove kože.

Z pilingi delujemo na izboljšanje in glajenje kožne povrhnjice, zaradi česar postane mehkejša, prožnejša ter bolj svežega videza. Z njimi odstranimo poroženele odmrle celice in naredimo nadzorne poškodbe povrhnjice, tako spodbudimo obnovo povrhnjice. Poznamo različne tipe kemičnih pilingom od površinskih do globokih. Seveda, pa se pri tem tudi razlikuje njihova intenzivnost. 

3. Biorevitalizacija kože

Gre za učinkovit, neinvaziven postopek globokega pilinga pri katerem ne uporabljamo igel. Sam uporabljam 33% trikloroocetno kislino z kombinacijo 5% koične kisline in vodikovim peroksidom, ki prodre v membrane keratinocitov. Tako spodbudi nastajanje novega kolagena in elastina. Posledično koža po terapiji postane bolj gladka, napeta ter izenači se ten. Prednost tega pilinga je ta, da se koža po terapiji ne lušči in se lahko pacient vrne v vsakdan.

4. HydraFacial

Gre za sodobno tehniko nege kože s pomočjo fakuma in dovajanja hranilnih snovi v globlje plasti kože. Sam izvajam HydraFacial od dr. Nassif MD. Gre za priznanega ameriškega zdravnika na področju rinoplastike in znan predvsem po oddaji Botched.

Z HydraFacial odstranimo odmrle poroženele celice, ogrce in povrnemo koži njeno vlago.

Moji certifikati:

  • SkinPen microneedling by Crown Aesthetics
  • PRX-T33 kemični piling, biorevitalizacija brez uporabe igel
  • Dermaceutic Laboratoire training certificate, profesionalni postopki in produkti
  • Delavnice za profesionalno uporabo kozmecevtike HL Always Active
Larisa Lojen

medicinska sestra pri Medical Group Fabjan

Sabina Durakovč Gluk

medicinska sestra pri MTC Fontana

Tajda Madjar

kozmetičarka

Selma Lesjak

medicinska sestra, se eno sestro bom dodala v kratkem

Poslovni partnerji

Matic Fabjan

dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Živa Fabjan

dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Boris Onišak

specialist ORL in strokovnjak za estetske posege, ustanovitelj Estetike Nobilis

Sandi Luft

dr. med., specialist dermatologije in ustanovitelj Derma centra Rogaška in Maribor

Matic Fabjan

dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Živa Fabjan

dr. med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Boris Onišak

specialist ORL in strokovnjak za estetske posege, ustanovitelj Estetike Nobilis

Sandi Luft

dr. med., specialist dermatologije in ustanovitelj Derma centra Rogaška in Maribor

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.