...

Hairox Plus prehransko dopolnilo

72,72 

Hairox Plus je prehransko dopolnilo za preprečevanje izpadanja las.

Opis:

Hairox Plus je prehransko dopolnilo za preprečevanje izpadanja las. Vsebuje skupino esencialnih aminokislin v visokih koncentracijah, ki jih v prehrani običajno primanjkuje. Na ta način je zagotovljena potrebna prehrana za ustrezen status pilosebacealnih foliklov in rast las. Poleg tega se ta dodatek uporablja za ustvarjanje večje količine kolagenskih in elastinskih vlaken, ki dajejo oporo lasnim vlaknom. Zavira negativne učinke encima 5a reduktaze, ki povzroča pretvorbo testosterona v dihidrotestosteron (DHT). Zagotavlja intenzivno preskrbo z biotinom za povečanje gostote las ter hranila za izboljšanje kakovosti las. Je brez stranskih učinkov. Uporablja se tudi za zdravljenje androgene alopecije in izgube las kot posledice stresa ali podhranjenosti. Prehransko dopolnilo je sestavljeno in praška in kapsul. Namenjeno je tako moškim kot ženskam. V kombinaciji z zdravniškimi tretmaji v dermatološki ordinaciji, Hairox serumom, Hairox šamponom in HR3 lasersko napravo zagotavlja najuspešnejšo terapijo proti izpadanju las.

Sestavine:

Sestavine praška: Natursyn Beaulixir (300mg), Serenoa Rapens, Borage, Linen, Wheat, Pine Extract, Rye, Soy Lecithin, Biotin (Vitamin B7)

Sestavine kapsul: L-Methionin, L-Cystine, Polygoni multiflorum, Brewer’s yeast powder, Ginkgo biloba L., Ferrous fumarate, Bamboo (70% organic Silicon), Selenium yeast, Zinc sulfate, Grape (seed, dry extract), Millet, Vitamin E, Vitamin B3, Catalase, Vitamin B5, Copper sulphate, Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Vitamin D3, Vitamin B9, Vitamin H (Biotin), Vitamin B12

 

Priporočena uporaba

Na dan zaužijte eno vrečico sirupa raztopljeno v pijači in eno kapsulo 

Količina: ena škatla vsebuje 30 kapsul in 30 vrečic sirupa

Teža: 0,54 kg

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.