...

IZDELAJ SAM SVOJ ANTIAGE SERUM

25,00 

Ni na zalogi

Bi se radi preizkusili v izdelovanju lastnega naravnega izdelka, ki prispeva h pomladitvi kože in s tem dvignili ozaveščenost in občutek povezanosti s seboj in naravo? Bi radi imeli nadzor nad učinkovinami? Si želite izbrati nekaj naravnega, a hkrati zelo učinkovitega za podporo procesa pomlajevanja kože obraza? Dopolnite svoj dnevni ritual s serumom, ki sta ga formulirali magistra farmacije ter lastnica podjetja Siriously Organic, Sarah Siri Blejc, in dermatologinja dr. Tanja Prunk Zdravković. Skozi skripto, ki vas poleg natančnih navodil vodi v pripravo seruma in ki ima tudi izobraževalno vlogo o pomenu vsake izbrane sestavine sta pripravili tudi video, kjer vas vodita skozi pripravo seruma in nazorno prikažeta vsako fazo priprave posebej. Prejmete tudi vse potrebne informacije kje lahko preko spleta ugodno nakupite vse potrebne naravne učinkovine za samo pripravo. Formulacija ima lahko mazljivo strukturo in blagodejne učinke na kožo. Skripta in video sta v angleščini. Priporočamo za vas ali kot darilo izbrani osebi, ki ima rada pomlajevanje na naraven način.

Navodila za uporab: Serum, ki boste ustvarili se uporablja kot izdelek, ki se ne odstrani iz obraza po nanosu. Priporočamo, da ga nanesete dvakrat na dan, zjutraj in zvečer, na očiščeno in tonirano kožo obraza. Ko je koža po nanosu tonika še nekoliko vlažna, nanesite serum – tako boste izboljšali njegovo absorpcijo. Lahko ga uporabljate kot zadnji korak v vaši jutranji in večerni rutini. Lahko sledi nanos kreme, ki jo sicer že uporabljate. Lahko pa tudi izberete tudi tretjo možnost in ta je, da serumu dodate kapljico rastlinskega olja, dobro premešajte in vmasirate v kožo. 

Cena: 25 eur

Nakup vključuje: 

  • – skripto z natančnimi navodili in opisi sestavin
  • – video s prikazom priprave seruma
  • – formulacija izdelka
  • – informacije potrebne za nakup sestavin, ki so veganske in niso testirane na živalih  

Za vse to imate časovno neomejen dostop. 

Z izdelavo seruma poleg tega da naredite nekaj dobrega za svojo kožo, poskrbite za planet, saj podpirate naravno, trajnostno, vegansko in v kolikor serum hranite v stekleni embalaži, zmanjšujete količino odpadne plastike na planetu. 

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.