...

Komplet prehranskih dodatkov za zdravo in lepo kožo

129,26 

Ni na zalogi

Paket vsebuje viskokokakovostna prehranska dopolnila, katerih sinergija vas bo navdušila. Za vas smo v paketu združili MAP® (Master Amino Acid Pattern) – z vsebnostjo 8 esencialnih aminokislin, Vita Biosa – biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij in mešanico 19 izbranih zelišč, MegaHydrate – mineralni prašek, ki deluje kot antioksidant ter ekološko Spirulino – modrozeleno algo. Paket zadostuje za mesečno uporabo in je cenovno primerljiv s popusti, ki jih nudimo če bi vsak izdelek kupili v količini 3 ali več. Posamične izdelke prodajamo v poslovalnici v Mariboru

 

MAP® (Master Amino Acid Pattern) – prehransko dopolnilo

Kaj je MAP?

MAP® (Master Amino Acid Pattern) je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vseh 8 esencialnih aminokislin – gradnikov beljakovin – ki jih moramo pridobiti s hrano. V steklenički je 120 tablet po 1 g. Vsaka tableta vsebuje esencialne aminokisline v patentirani sestavi MAP® (US Patent # 5.132.113).

Sestavine tablete

Vsebuje le beljakovine oz. njihove sestavine – aminokisline. V 1 g MAP® je naslednja količina posameznih aminokislin: 

Sestava MAP: 

Hranilna vrednost: 4 kcal (17 kJ)
Sestava MAP – 1g beljakovin vsebuje:
L-Levcin 0,2 g
L-Valine 0,16 g
L-Izolevcin 0,15 g
L-Lizin 0,14 g
L-Fenilalanin 0,13 g
L-Treonin 0,11 g
L-Metionin 0,06 g
L-Triptofan 0,04 g

Neto teža: 120 g (120 tablet)

MAP® ne vsebuje maščob, natrija, kvasa, glutena, soje, žitaric, riža, gensko spremenjenih organizmov, konzervansov, vezivnih snovi, mlečnih izdelkov ali hrane živalskega izvora. Vsebuje torej samo navedene aminokisline. Proizvajalec kombinira povsem očiščene aminokisline (v kristalni obliki).

 

Priporočena uporaba

Proizvajalec priporoča uživanje 3-5 tablet MAP® dnevno, če uporabljamo MAP® za dopolnjevanje običajne prehrane.
Pri športu je priporočljivo užiti 5-10 tablet MAP® 30 minut pred telesno aktivnostjo ali kot priporoča zdravnik.

Ne prekoračiti dnevno priporočenih količin. MAP® je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano. 

Proizvedeno v EU.

Cena: 46,99 €/plastenko, v paketu za 44,79 eur

 

Vita Biosa Original

Kaj je Vita Biosa?

Je biološko proizveden zeliščni napitek z mešanico 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij (B. Lactis, B. Longum, L. Acidophilus, L. Casei, L. Rhamnosus, L. Salivarius, Lc. Lactis, S. Thermophilus). Proizveden je s postopkom fermentacije, v katerem pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč. V njem ni ne sladkorja, ne mleka, ne konzervansov. Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml.

Vita Biosa je biološko pridelan napitek in se ponaša z EKO certifikatom izdanim tako na Danskem, kjer je proizveden, kot v Sloveniji, kjer ga je pridobil tudi distributer.

Sestava VitaBiose

Hranilna vrednost na 100 ml: 8 kcal (36 kJ)
Maščobe: 0 (od tega nasičenih 0 g)
Ogljikovi hidrati: 1,8 g (od tega sladkorji 0 g)
Vlaknine:  0 g 
Beljakovine: 0,3 g
Sol: 0,02 g
Aktivni mikroorganizmi: povprečno 5 – 10 milijard ob proizvodnji
Sestavine:
Voda
Melasa iz biološko pridelanega sladkornega trsa (brez sladkorja)
Organske kisline (ocetna in mlečna kislina)
19 biološko pridelanih zelišč 0,5% (janeževa semena, semena koromača, sladki koren, korenina angelike, bazilika, kamilica, prava krebuljica, koper, bezgov cvet, semena grškega sena, ingver, brinove jagode, kopriva, origano, peteršilj, poprova meta, rožmarin, žajbelj, timijan)
8 različnih vrst mikroorganizmov (B. Lactis, B. Longum, L. Acidophilus, L. Casei, L. Rhamnosus, L. Salivarius, Lc. Lactis, S. Thermophilus)

Neto vsebina: 500 ml

 

Priporočena uporaba

VitaBioso lahko pijemo večkrat na dan v odmerkih po 20-30 ml. Priporočljivo je pitje ob obrokih. Pred pitjem večkrat obrnemo plastenko, da se usedlina, ki vsebuje mikroorganizme, zmeša z napitkom. 

Plastenko po odprtju hranimo v hladilniku.

Proizvedeno v EU.

Cena: 18, 99 eur, v paketu za 17,99 eur

 

MegaHydrate™ – prehransko dopolnilo

Kaj je MegaHydrate?

MegaHydrate™ je mineralni prašek, ki deluje kot antioksidant. Vsebuje zelo majhne minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti. 

Sestavine kapsule

Hranilna vrednost: 0 kcal (0 kJ)
Sestava MegaHydtate – 1 odmerek (2 kapsuli)
Kalij 425 mg / 13% PDV
Natrij 2 mg / 2% PDV
Magnezij 1 mg / <1% PDV
Druge sestavine:
Kalijev citrat, askorbinska kislina, citronska kislina, oleinska kislina, silicij, bor.
Rastlinska kapsula

Plastenka vsebuje 60 kapsul.

 

Priporočena uporaba

Priporočljivo je uživanje 2 kapsul dnevno. Pri ošibelosti začnemo z manjšim dnevnim odmerkom, da preprečimo morebitne začetne težave razstrupljanja (začetne glavobole, slabosti, slabo počutje…) in ga postopoma povečujemo. Pri obolenjih oz. če uživate zdravila, se je pred uporabo MegaHydrate (kot pri vsakem prehranskem dodatku), potrebno posvetovati z zdravnikom. 

Ne prekoračiti dnevno priporočenih količin.

MegaHydrate je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano. 

Proizvedeno v ZDA.

Cena: 44,99 eur, v paketu za 43,99 eur

 

Spirulina Institut.O – prehransko dopolnilo

Kaj je Spirulina?

Spirulina je modrozelena alga, ki se že stoletja uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili. Ima visoko vsebnost beljakovin, vitamina A, B12, K, železa in drugih mineralov. Vsebuje tudi mešanico karotenoidov ter ostalih fitohranil. Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi in ohranjanju zdravih kosti. Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, pri prenosu kisika v telesu in pri delovanju imunskega sistema. Železo prispeva tudi k sproščanju energije pri presnovi ter zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamina A ima vlogo pri presnovi železa, pri ohranjanju vida, pri delovanju imunskega sistema ter pri specializaciji celic. Vitamin A prispeva tudi k ohranjanju zdravih sluznic in k ohranjanju zdrave kože.

 

Sestava Spiruline Institut.O

Podatki o prehranskem dopolnilu

Dnevni odmerek: 6 tablet

Odmerkov v pakiranju: 33

Dnevni odmerek: 3 g (6 tablet) % priporočene dnevne količine/3g
Vitamin A (kot beta karoten) 4410 mcg 551 %
Vitamin B12 8 mcg 320 %
Vitamin K 62,4 mcg 83 %
Železo 1,4 mg 10 %
Lutein 0,2 mg
Zeaksantin 2,8 mg
Klorofil A 53,1 mg
Fikocianin 219 mg

Neto vsebina: 100 g (200 tablet)

 

Priporočena uporaba

6 tablet na dan skupaj z obrokom ali med obroki.

 

Opozorila

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ne more nadomestiti raznolike prehrane in zdravega življenjskega sloga. Ne uporabljajte, če ste alergični na katero koli sestavino. Ni priporočljivo za otroke in mladostnike do 18. leta starosti ter nosečnice in doječe matere.

Proizvajalec: Parry Nutraceuticals Ltd., Indija.

Cena: 24,49 €, v paketu za 22,49 €

 

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.