...

Kreme za obraz in okolico oči

40,00 50,00 

Nature’s Botox krema za obraz ali Skin Balancing vlažilno sredstvo brez olj za obraz

Nature’s Botox krema za obraz

Količina: 100 ml

Opis: Nature’s Botox krema za obraz je naravna vlažilna in hranljiva krema proti gubam s prijetnim vonjem. V tej kremi ni nič slabega in prepričani smo, da vam bo všeč občutek, ki ga bo pustila na vaši koži! Vsebuje hibiskusov ekstrakt, ki učvrsti kožo in daje naravni “botox efekt”. Vrtničina, kamiličina in sivkina voda zmanjšujejo rdečico in draženje ter pomagajo uravnovestiti kožni pH. Vsebuje kakovostno hialuronsko kislino ter zdrave maščobe, v neverjetni kombinaciji, ki kože ne masti. Vonj kreme je prijeten, naraven, rahlo sladek. Uporaba: vsako jutro in večer nanesite na čisto kožo obraza in vratu. . Najbolj je primeren za suho, normalno, mešano kožo, če pa imate mastno kožo vam bolj priporočamo Skin Balancing vlažilno sredstvo brez olj za obraz.

Linija Nature’s Botox je bila izdelana na podlagi raziskav, opravljenih na ekstraktu iz hibiskusovih cvetov. Hibiskus je naravni vir alfa-hidroksi kislin (AHA). AHA v dermatologiji uporabljamo za spodbujanje sveže, gladke in mladostne kože. Ustvarjajo površinski piling efekt, spodbudijo rast novih celic, preprečujejo izbruh mozoljev, povečujejo vlago, prožnost in elastičnost kože. Vse to je razlog, zakaj hibiskus imenujemo Botoxova rastlina. 

Formulacija je bila zasnovana s pomočjo naturopatskih zdravnikov iz Karibov in vsebuje le trajnostno proizvedene sestavine, ki doprinesejo k zdravju in spodbujajo pravično trgovino. Najboljše za vas in za planet. 

Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno in tonizirano kožo obraza. Pred tem lahko v kožo vmasirate tudi serum. Primerno za vse tipe kože, še posebej za mastno do mešano kožo.

Sestavine/Ingredients: Hibiscus extract, virgin coconut oil, emulsifying wax NF, microguard, rose water, lavender water, rose hip oil, chamomile water, hyaluronic acid, jojoba oil, and vitamin E. 

 

Skin Balancing vlažilno sredstvo brez olj za obraz

Količina: 100 ml

Opis: Za vse, ki kožo raje vlažite brez olj, je Skin Balancing vlžilno sredstvo brez olj ravno pravšnje. Kožo pusti svilnato in osveženo. Uporabite ga kot del svoje dnevne rutine. Formulacija je bila zasnovana s pomočjo naturopatskih zdravnikov iz Karibov in vsebuje le trajnostno proizvedene sestavine, ki doprinesejo k zdravju in spodbujajo pravično trgovino. Najboljše za vas in za planet. 

Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno in tonizirano kožo obraza. Pred tem lahko v kožo vmasirate tudi serum. Primerno za vse tipe kože, še posebej za mastno do mešano kožo.

Sestavine/Ingredients: Aloe vera, rose water, chamomile water, lavender water, glycerin, microguard, hyaluronic acid, xanthum gum

 

Kreme za obraz

Nature’s Botox krema za obraz, Skin Balancing vlažilno sredstvo brez olj za obraz

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.