...

Nature’s Botox maska za obraz

20,00 

Količina: 60 ml

Opis: Nature’s Botox maska za obraz z roza glino in hibiskusom pomaga hidrati, polepšati in pomladiti kožo obraza. 

Navodila: Naredite pasto iz malo prahu in vode ter jo nanestite na obraz in postite delovati dokler se skoraj ne posuši, nato pa sperite s toplo vodo in obraz namažemo s kremo. Svetujemo uporabo 1x tedensko, po uporabi čistila, tonika in pilinga za obraz. 

Linija Nature’s Botox je bila izdelana na podlagi raziskav, opravljenih na ekstraktu iz hibiskusovih cvetov. Hibiskus je naravni vir alfa-hidroksi kislin (AHA). AHA v dermatologiji uporabljamo za spodbujanje sveže, gladke in mladostne kože. Ustvarjajo površinski piling efekt, spodbudijo rast novih celic, preprečujejo izbruh mozoljev, povečujejo vlago, prožnost in elastičnost kože. Vse to je razlog, zakaj hibiskus imenujemo Botoxova rastlina. 

Formulacija je bila zasnovana s pomočjo naturopatskih zdravnikov iz Karibov in vsebuje le trajnostno proizvedene sestavine, ki doprinesejo k zdravju in spodbujajo pravično trgovino. Najboljše za vas in za planet. 

Sestavine: Rožnata glina, bentonitna glina, rdeča glina, rhassoul glina, kaolinska glina, diatomejska zemlja in cvetovi hibiskusa.

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.