...

Nature’s Botox Serum za obraz in okolico oči

50,00 

Nature’s Botox serum za obraz je mogočna kobinacija sestavin, ki negujejo in hidratizirajo kožo ter izboljšujejo njeno elastičnost, čvrstost in zmanjšujejo izraženost gub.

Količina: 30 ml

Količina: 30 ml

Opis: Nature’s Botox serum za obraz je mogočna kobinacija sestavin, ki negujejo in hidratizirajo kožo ter izboljšujejo njeno elastičnost, čvrstost in zmanjšujejo izraženost gub. Naš gel serum je dodaten zagon za tiste površine, ki so najbolj občutljive za gube (okoli oči in ust), čeprav se lahko uporablja po celotnem obrazu. Primeren za vse tipe kože. Uporaba: vsako jutro in večer nanesite na čisto kožo obraza in vratu, na kar nanestite še kremo. Primeren za vse tipe kože. 

Linija Nature’s Botox je bila izdelana na podlagi raziskav, opravljenih na ekstraktu iz hibiskusovih cvetov. Hibiskus je naravni vir alfa-hidroksi kislin (AHA). AHA v dermatologiji uporabljamo za spodbujanje sveže, gladke in mladostne kože. Ustvarjajo površinski piling efekt, spodbudijo rast novih celic, preprečujejo izbruh mozoljev, povečujejo vlago, prožnost in elastičnost kože. Vse to je razlog, zakaj hibiskus imenujemo Botoxova rastlina. 

Formulacija je bila zasnovana s pomočjo naturopatskih zdravnikov iz Karibov in vsebuje le trajnostno proizvedene sestavine, ki doprinesejo k zdravju in spodbujajo pravično trgovino. Najboljše za vas in za planet. 

Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno in tonizirano kožo obraza. Po tem lahko v kožo vmasirate tudi kremo. Primerno za vse tipe kože.

Sestavine/Ingredients: Hibiscus water, aloe vera, seamoss, lavender water, rose water, chamomile, microguard, hyaluronate glycerin, liposomal C proprietary micronutrient blend, and xanthum gum.

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.