...

Nature’s Botox tonik za obraz

40,00 

Nature’s Botox tonik za obraz brez alkohola vsebuje vodo hibiskusa, vrtnice in kamilice ter aloe vero, za zagotavljanje svežine, povečanja zdravja vaše kože in spodbujanje žareče polti.

Količina: 100 ml

Količina: 100 ml

Opis: Nature’s Botox tonik za obraz brez alkohola vsebuje vodo hibiskusa, vrtnice in kamilice ter aloe vero, za zagotavljanje svežine, povečanja zdravja vaše kože in spodbujanje žareče polti. Primeren za vse tipe kože. Uporaba: vsako jutro in večer nanesite na čisto kožo obraza in vratu. Nato nanestite serum in kremo. Primeren je za vse tipe kože. 

Linija Nature’s Botox je bila izdelana na podlagi raziskav, opravljenih na ekstraktu iz hibiskusovih cvetov. Hibiskus je naravni vir alfa-hidroksi kislin (AHA). AHA v dermatologiji uporabljamo za spodbujanje sveže, gladke in mladostne kože. Ustvarjajo površinski piling efekt, spodbudijo rast novih celic, preprečujejo izbruh mozoljev, povečujejo vlago, prožnost in elastičnost kože. Vse to je razlog, zakaj hibiskus imenujemo Botoxova rastlina. 

Formulacija je bila zasnovana s pomočjo naturopatskih zdravnikov iz Karibov in vsebuje le trajnostno proizvedene sestavine, ki doprinesejo k zdravju in spodbujajo pravično trgovino. Najboljše za vas in za planet. 

Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo obraza. Po tem v kožo vmasirate serum ter nato kremo ali drugo vlažilno sredstvo. Primerno za vse tipe kože.

Sestavine/Ingredients: Hibiscus water, aloe vera, rose water, chamomile water, glycerin, microguard, hyaluronic acid.

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.