...

Paketi karibski sijaj

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Bujni tropski deževni gozdovi, s soncem obsijane peščene plaže, hladen tropski vetrič in spektakularne modre barve se odražajo v izdelkih Caribbean Blu. Njihovi izdelki s kokosom obljubljajo razkošno razvajanje, s tropskim vonjem, ki vas preprosto zasvoji in pusti kožo sijočo in globoko nahranjeno. Paketi Karibski sijaj so idealna izbira za ljubitelje kokosa in naravnih, koži in okolju prijaznih izdelkov. S kokosovim milom dobro očistite vašo kožo nečistoč ter dodatno s Kokosovim pilingom, ki hkrati vašo kožo spodbudi k obnovi, nato jo globoko nahraite z  Vlažilno kokosovo kremo (predel od kolen navzdol ter od komolcev navzdol) ali z Vlažilnim kokosovim losjonom (preostalo telo) kar vse vsebuje paket Karibski sijaj basic ter občasno razvajajte vašo dušo in telo z masažnim oljem ter svečko za popolno karibsko vzdušje na vašem domu – na voljo v paketu Karibski sijaj luxe. 

 

Kokosovo milo

Opis: Vaš košček tropov doma z Caribbean Blu 100% naravnim kokosovim milom. S samo tremi preprostimi sestavinami to vlažilno milo nima značilnega vonja po kokosu, vendar edinstveno, čudovito aroma, ki bo poleg čiščenja kože poskrbela še za razvajanje vaših čutov. 

Teža: 85 g

Uporaba: Namočite milo in spenite neposredno na roke in telo ali uporabite krpo ali lufo. Za vsakodnevno uporabo. 

Sestavine: Umiljeno kokosovo in olivno olje, naravno zadržani glicerin in kokosovo dišavno olje brez ftalatov.

 

Kokosov piling

Opis: Osvežite svojo kožo s Caribbean Blu sladko – pikantnim kokosovim pilingom ter jo spodbudite k obnovi.  

Količina: 100 ml

Uporaba: Vmasirajte v suho kožo in sperite pod prho. Nadaljujte z našim vlažilnim losjonom ali kremo s kokosovim mlekom za najboljše rezultate.

Sestavine: kokosovo olje, lastniška mešanica soli, naravno umiljeno kokosovo in olivno olje, glicerin, microguard, eterična olja cimeta, nageljnovih žbic in muškatnega oreščka ter kokosovo dišavno olje brez ftalatov.

 

Vlažilna kokosova krema 

Opis: Bogata vlažilna kokosova krema bo vaši koži dala čudovit sijaj in vas objela z dišečo karibsko aromo. 

Količina: 100 ml

Uporaba: nanesite na kožo po tuširanju.

Sestavine: Voda, kokosovo olje, jojobino olje, rastlinski emulgirni vosek NF, karitejevo maslo, microguard, glicerin, lastniška mešanica antioksidantov, ksantov gumi in kokosovo dišavno olje brez ftlatov.

 

Kokosovo vlažilno mleko 

Opis: Caribbean Blu lahkotno vlažilno mleko z lahkotno strukturo bo poskrbelo, da bo vaša koža naravno svilnata in dišeča. 

Količina: 100 ml

Uporaba: Nanesite na telo po prhanju ali po potrebi.

Sestavine: Voda, kokosovo olje, rastlinski emulgacijski vosek NF, microguard, glicerin, ksantan gumi, jojobino olje, kokosovo dišavno olje brez ftalatov in vitamin E.

 

Kokosovo masažno olje

Opis: Edinsktveno Caribbean Blu sladko – pikantno olje za telo se lahko uporablja kot vlažilno sredstvo za kožo po tuširnju, kot olje za kopel ali kot masažno olje – zagotovo bo zadovoljilo vaše čute!

Količina: 100 ml 

Uporaba: Dodajte žlico olja v vodo za kopanje, nanesite na vlažno kožo po prhanju ali uporabite kot masažno olje za sprostitev mišic.

Sestavine: kokosovo olje, kokosovo dišavno olje brez ftalatov, eterična olja nageljnovih žbic, muškatnega oreščka in cimeta ter vitamin E

 

Kokosova svečka za masažo 

Opis: Caribbean Blu kokosova sveča je edinstvena v tem, da je sestavljena iz 100% naravnega stopljenega voska. Sestavine so čiste in preproste in celo stenj je narejen iz organskega bombaža, tako da ni strupenih hlapov ali pepela! Ko je sveča popolnoma porabljena, je pločevinka kot nalašč za shranjevanje zelišč, čaja, nakita ali majhnih drobnarij. 

Količina: 100 ml

Uporaba: Prižgite svečo in uživajte v aromi. Stopljen vosek lahko uporabite tudi kot masažno olje ali losjon za telo, pločevinko pa lahko ponovno uporabite.

Sestavine: kokosovo olje, čebelji vosek, kokosovo dišavno olje (brez ftalatov) in naravni bombažni stenj.

Paket

Karibski sijaj basic, Karibski sijaj luxe (dodatno sveča in olje za masažo)

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.