...

SKINWORKOUT™ Global Anti-Aging – serum za pomlajevanje kože

75,00 

Serum za pomlajevanje kože (Global Anti-Aging) lahko nanesemo na kožo z rokami ali pa z uporabo A.S.A.P!™ mikroinfuzijske naprave in tako dosežemo superiorni antiaging učinek. Gre za visoko zmogljiv sterilen vlažilni serum posebej formuliran za tretmaje proti staranju. 

Ni na zalogi

Količina: 5 ml

 

Opis:

Serum za pomlajevanje kože (Global Anti-Aging) lahko nanesemo na kožo z rokami ali pa z uporabo A.S.A.P!™ mikroinfuzijske naprave in tako dosežemo superiorni antiaging učinek. Gre za visoko zmogljiv sterilen vlažilni serum posebej formuliran za tretmaje proti staranju. 

Poleg najčistejše oblike hialuronske kisline vsebuje tudi poliglutaminsko kislino, ki je še bolj vlažilna kot hialuronska kislina in zato bistveno pripomore k izboljšanju elastičnosti in strukture kože ter preprečuje transepidermalno izgubo vode, kar dodatno izboljša gladkost kože v prid mladostnemu videzu. 

Vsebuje tudi več visokokakovostnih biometričnih peptidov, ki imajo podobno strukturo in vlogo kot peptidi v človeškem telesu. S staranjem se njihova naravna vsebnost v koži zmanjšuje. V tem serumu so izbrani tisti, ki s svojim delovanjem v koži znatno izboljšajo videz drobnih linij in gub. Delujejo tako, da v globljih plasteh kože posredujejo ‘lažni’ alarm, da je koža nedavno izgubila del svojega kolagena, ki ga mora nujno nadomestiti, zato ga proizvede več, kot bi ga sicer. Ugodno učinkujejo tudi na kožne fibroblaste, ki veljajo za ključne celice v procesu regeneracije kože, saj ustvarjajo široko paleto rastnih dejavnikov, ki so ključni za obnovo kože. Rezultat je izboljšana čvrstost in elastičnost kože, zmanjšanje globine gub, zmanjšanje vpliva kronološkega in foto-staranja kože, ki zaradi izboljšane strukture dobi bolj mladosten videz.

 

Serumi SKINWORKOUT® so klinično dokazano učinkoviti, kakovostni in sterilni ter zato varni za uporabo. Namenjeni so za profesionalno ali domačo uporabo.

 

Uporaba:

Za odpiranje dvignite prozorni pokrovček s palcem, dokler ne poči. Odstranite kovinski obroč in nato še sivo gumijasto kapico. Vstavite silikonski aplikator. V A.S.A.P.! mikroinfuzijsko napravo vlijte želeno količino seruma. Zamenjajte pokrov. Pred nanosom počakajte 30 sekund z A.S.A.P!™  mikroinfuzijsko napravo obrnjeno navzdol, da serum prodre skozi mikrokanale. Očistite področje nanosa na koži. Z A.S.A.P!™  mikroinfuzijsko napravo rahlo pritisnite na ciljno območje na koži. Za največjo učinkovitost naj bo A.S.A.P!™  mikroinfuzijska naprava  vedno pravokotno postavljena na področje na koži. Terapijo izvajate dnevno dokler ne porabite celotne količine seruma. Serum lahko po želji naneste tudi z rokami, na očiščen obraz pred izbrano kremo. 

Vsaka škatla vključuje silikonski aplikator s pokrovčkom, ki omogoča varno shranjevanje in ponovno uporabo izdelka.

Priporočamo izvesti tretma 4x letno, ob menjavi letnih časov. Koža tretma najbolj potrebuje po poletju in pred začetkom pomladi. 

 

Sestavine:

Water (aqua), Dipropylene Glycol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Glycerin, Adenosine, Centella Asiatica Extract, Disodium EDTA, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Streptococcus Thermophilus/Cyclopia Intermedia Leaf/Stem Extract/Lactose/Whole Dry Milk Ferment, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Aureobasidium Pullulans Ferment Filtrate, PPG-26-Buteth-26, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyglutamic Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-1, Alcohol Denat., Hexapeptide-9, Caprylic/Capric Triglyceride, Palmitoyl Tripeptide-5, Lecithin, 7- Dehydrocholesteryl Palmitate

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.