...

Vulkanski antiaging za telo – komplet izdelkov (milo, piling in maska za telo)

57,00 

Ni na zalogi

Izdelki iz terapevtskega vukanskega žvepla

Bujni tropski deževni gozdovi, s soncem obsijane peščene plaže, hladen tropski vetrič in spektakularne modre barve se odražajo v izdelkih Caribbean Blu. Njihovi izdelki iz vulkanskega blata iz svetovno znanega Karibskega vulkana na otoku St. Lucia je poznano po svojih zdravilnih in pomlajevalnih lastnostih. To vulkansko blato je bogato z minerali, ki jih koža lahko absorbira, pomaga izločati strupe iz telesa, kožo globinsko čisti in pomaga obnoviti, povečuje tudi elastičnost kože in tako prispeva k njenemu mladostnemu videzu. Zdaj lahko uživate v njegovih prednostih doma z uporabo 100% naravnih izdelkov. Globoko očistite in pomladite svojo kožo z vulkanskim milom, pilingom ter masko. 

Vulkansko Milo

Opis: Očistite svojo kožo z naravnim milom, bogatim z minerali iz karibskega vulkana otoka St. Lucia, ki bo pomagalo izločiti strupe iz vašega telesa ter pustilo vašo kožo gladko in sijočo.

Teža: 85g

Uporaba: Namočite milo in spenite neposredno na telo ali uporabite krpo ali lufo. Za vsakodnevno uporabo. 

Sestavine: Umiljeno kokosovo in olivno olje, naravni glicerin in vulkansko žveplovo blato iz otoka St. Lucia.

 

Vulkanski piling 

Opis: Edinstveni piling z minerali bogatim vulkanskim žveplovim blatom iz karibskega otoka St. Lucia v kombinaciji z lastniško mešanico luščilnih soli ter razstrupljevalnim ogljem. Zdravilna in pomirjujoča kombinacija za razstrupljanje in pomlajevanje kože telesa. 

Količina: 100 ml

Uporaba: Pred prhanjem vmasirajte v suho kožo. Uporabite enkrat ali dvakrat na teden.

Sestavine: Lokalno kokosovo olje, naravno umiljeno kokosovo in oljčno olje, vulkansko žveplovo blato, lastniška mešanica soli, kavna usedlina, aktivno oglje, glicerin in microguard.

 

Vulkanska maska

Opis: Napolnite svojo kožo z zdravilnimi minerali, ki jih najdete v znamenitem vulkanskem žveplenem blatu iz karibskega otoka St. Lucia, medtem ko aktivno oglje potegne iz kožnih por nečistoče in toksine. Vse to je priročno pakirano v tej negovalni in vlažilni maski za telo. Tisti, ki imate mastno kožo, nagnjeno k aknam, ne nanašajte te maske neposredno na predele, kjer so mozolji.  

Količina: 100 ml

Uporaba: Nanesite na kožo in pustite delovati največ 10 minut. Sperite s toplo vodo in posušite. Uporabite tedensko za pomladitev kože telesa. 

Sestavine: Kokosovo olje, voda, vulkansko žveplovo blato, emulgirni vosek NF, aktivno oglje, microguard, glicerin in ksantan gumi.

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.