...

Vulkanski antiaging za telo – komplet izdelkov (milo, piling in maska za telo)

57,00 

Izdelki iz terapevtskega vukanskega žvepla

Bujni tropski deževni gozdovi, s soncem obsijane peščene plaže, hladen tropski vetrič in spektakularne modre barve se odražajo v izdelkih Caribbean Blu. Njihovi izdelki iz vulkanskega blata iz svetovno znanega Karibskega vulkana na otoku St. Lucia je poznano po svojih zdravilnih in pomlajevalnih lastnostih. To vulkansko blato je bogato z minerali, ki jih koža lahko absorbira, pomaga izločati strupe iz telesa, kožo globinsko čisti in pomaga obnoviti, povečuje tudi elastičnost kože in tako prispeva k njenemu mladostnemu videzu. Zdaj lahko uživate v njegovih prednostih doma z uporabo 100% naravnih izdelkov. Globoko očistite in pomladite svojo kožo z vulkanskim milom, pilingom ter masko. 

Vulkansko Milo

Opis: Očistite svojo kožo z naravnim milom, bogatim z minerali iz karibskega vulkana otoka St. Lucia, ki bo pomagalo izločiti strupe iz vašega telesa ter pustilo vašo kožo gladko in sijočo.

Teža: 85g

Uporaba: Namočite milo in spenite neposredno na telo ali uporabite krpo ali lufo. Za vsakodnevno uporabo. 

Sestavine: Umiljeno kokosovo in olivno olje, naravni glicerin in vulkansko žveplovo blato iz otoka St. Lucia.

 

Vulkanski piling 

Opis: Edinstveni piling z minerali bogatim vulkanskim žveplovim blatom iz karibskega otoka St. Lucia v kombinaciji z lastniško mešanico luščilnih soli ter razstrupljevalnim ogljem. Zdravilna in pomirjujoča kombinacija za razstrupljanje in pomlajevanje kože telesa. 

Količina: 100 ml

Uporaba: Pred prhanjem vmasirajte v suho kožo. Uporabite enkrat ali dvakrat na teden.

Sestavine: Lokalno kokosovo olje, naravno umiljeno kokosovo in oljčno olje, vulkansko žveplovo blato, lastniška mešanica soli, kavna usedlina, aktivno oglje, glicerin in microguard.

 

Vulkanska maska

Opis: Napolnite svojo kožo z zdravilnimi minerali, ki jih najdete v znamenitem vulkanskem žveplenem blatu iz karibskega otoka St. Lucia, medtem ko aktivno oglje potegne iz kožnih por nečistoče in toksine. Vse to je priročno pakirano v tej negovalni in vlažilni maski za telo. Tisti, ki imate mastno kožo, nagnjeno k aknam, ne nanašajte te maske neposredno na predele, kjer so mozolji.  

Količina: 100 ml

Uporaba: Nanesite na kožo in pustite delovati največ 10 minut. Sperite s toplo vodo in posušite. Uporabite tedensko za pomladitev kože telesa. 

Sestavine: Kokosovo olje, voda, vulkansko žveplovo blato, emulgirni vosek NF, aktivno oglje, microguard, glicerin in ksantan gumi.

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.