...

Laserski posegi

Laser deluje na podlagi visoko intenzivnih svetlobnih žarkov, ki prenesejo veliko količino energije na tarčno področje, ki se nahaja v koži ali na njeni površini.

Laserski posegi

Prednost dajemo naravnim pristopom, nudimo celostno obravnavo in uporabljamo znanstveno dokazno najnaprednejšo tehnologijo.

Vsak laser oddaja le specifično valovno dolžino svetlobe (od nevidne infrardeče svetlobe, pa vse do rdeče, rumene in zelene). Od valovne dolžine, ki jo laser oddaja, je odvisna tudi globina, do katere žarki prodrejo v kožo, ter učinki, ki jih imajo le ti na tkivo. Različne valovne dolžine so primerne za zdravljenje različnih težav. Laserji se prav tako razlikujejo glede na časovni interval svetlobnih pulzacij. Trajanje svetlobne pulzacije laserja vpliva na to, kakšen učinek bo laser imel na izbrano tkivo. Večina laserskih posegov je minimalno invazivnih. Prav tako so ti postopki natančno nadzorovani, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe ali brazgotinjenje. Čas okrevanja po laserskih posegih se razlikuje glede na vrsto uporabljenega laserja in sloj kože, na katerega delujemo.

Napredek na področju laserske tehnologije je omogočil razvoj sodobnih načinov za odpravljanje znakov staranja. Laserji so učinkoviti pri odstranjevanju zmernih do globokih gubic, obenem pa tudi občutno izboljšajo odtenek, teksturo in napetost kože. Njihova sposobnost, da vplivajo na specifične vrste celic v določenih slojih kože, omogoča odpravo nepravilnosti, ki jih doslej ni bilo mogoče odpraviti. 

Spodbujanje rasti las

Glajenje očenih gubic (SmoothEye)

Pomlajevanje zgornjih vek in dvig obrvi (Vector lift)

Pomlajevanje obraza (Fotona 4D)

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.