...

Laserski posegi

Laser deluje na podlagi visoko intenzivnih svetlobnih žarkov, ki prenesejo veliko količino energije na tarčno področje, ki se nahaja v koži ali na njeni površini.

Laserski posegi

Prednost dajemo naravnim pristopom, nudimo celostno obravnavo in uporabljamo znanstveno dokazno najnaprednejšo tehnologijo.

Vsak laser oddaja le specifično valovno dolžino svetlobe (od nevidne infrardeče svetlobe, pa vse do rdeče, rumene in zelene). Od valovne dolžine, ki jo laser oddaja, je odvisna tudi globina, do katere žarki prodrejo v kožo, ter učinki, ki jih imajo le ti na tkivo. Različne valovne dolžine so primerne za zdravljenje različnih težav. Laserji se prav tako razlikujejo glede na časovni interval svetlobnih pulzacij. Trajanje svetlobne pulzacije laserja vpliva na to, kakšen učinek bo laser imel na izbrano tkivo. Večina laserskih posegov je minimalno invazivnih. Prav tako so ti postopki natančno nadzorovani, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe ali brazgotinjenje. Čas okrevanja po laserskih posegih se razlikuje glede na vrsto uporabljenega laserja in sloj kože, na katerega delujemo. Uporabljamo jih za številne indikacije v dermatologiji:

Odstranjevanje benignih kožnih izrastkov

Spodbujanje rasti las

Odstranjevanje povrhnjih ven in vaskularnih lezij

Oblikovanje telesa

Zdravljenje brazgotin po aknah

Zdravljenje aktivnih aken

Odstranjevanje pigmentnih lezij

Odstranjevanje dlak

Lasersko zdravljenje glivičnega obolenja nohtov ter virusnih bradavic

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.