...
- 46%

A.S.A.P. in antiaging serum KIT

170,00 1.440,00 

Popolna kombinacija za izboljšanje strukture kože, glajenje drobnih gubic in preventivo staranja kože. Mikroinfuzijska naprava A.S.A.P. in SKINWORKOUT pomlajevalni serum za uporabo v udobju vašega doma. Ali vas skrbi glede sterilnosti ob nakupu ločenih izdelkov, če bi si sami doma vnesli serum v pripomoček pred aplikacijo? Brez skrbi! Naša ekipa vam po želji lahko v sterilnih pogojih napolni aplikator s serumom in na dom prejmete že pripravljen pripomoček za aplikacijo. Ker bi res radi da tretma opravite pravilno in varno, vam ob nakupu kita podarimo še sredstvo za čiščenje kože pred posegom. Še vedno niste sigurni da boste doma poseg opravili pravilno? Nič hudega! Z veseljem vam slednje naredi naše usposobljeno osebje v dermatološkem studio v Mariboru in vam ob tem nič dodatno ne zaračunamo, saj si res želimo, da tretma z visokokakovostnimi sestavinami prinese kar največ možnih rezultatov. Po tretmaju vašo kožo negujemo s kremo posebej namenjeno za po estetskih posegih.  Priporočamo: glede na stanje vaše kože vam lahko dodamo tudi druge sterilne učinkovine kot so serum vitamina C, vitamin B3, peptide za posvetlitev pigmentih madežev, itd. Priporočamo: Izberi paket več tretmajev in prihrani.

A.S.A.P!™ mikroinfuzijska naprava

A.S.A.P!™ mikroinfuzijska naprava je revolucionaren visokotehnološki mikrokanalni aplikator iz 24 karatnega zlata, ki dramatično pospeši absorpcijo serumov SKINWORKOUT® programa v globje predele kože, kjer lahko aktivne sestavine zares učinkujejo. Za razliko od drugih načinov aplikacije,  A.S.A.P!™ dovaja mikrokapljice serumov neposredno v kožo, da le-ti ne ostanejo samo na površini. A.S.A.P!™ je preprost za uporabo in lahko učinkovito izboljša vaš že obstoječi režim nege. Je varen, sterilen, hipoalergenski in popoln za domačo uporabo. Opomba: na spletu najdete tudi ponaredke tega aplikatorja, ki ne dosegajo standardov te patentirane naprave ali cenejše aplikatorje, ki so narejeni iz snovi, ki lahko povzročijo alergijsko reakcijo na koži ter infekcijo kože.

Specifikacije:

  • 20 x 0,2 mm mikrokanalov
  • Kirurško nerjaveče jeklo, obdano s hipoalergijskim 24 karatnim zlatom
  • Prostornina 5 ml

Opozorilo: 

  • Ne uporabljajte na koži, ki je poškodovana, vneta ali kaže znake kožnih obolenj, vključno z aknami

Navodila: 

  • Pred (ponovno) uporabo priporočamo da napravo razkužite s sredstvom za razkuževanje, npr. Spitaderm, prav tako je potrebno dobro očistiti kožo pred terapijo, npr. z Ofenosept, dermalno raztopino.
  • Vstavite sterilen serum v napravo ter jo obrnite navzdol, da serum prodre v mikrokanale za vsaj 30s. Nato postavite pravokotno na področje na koži, kjer boste aplicirali. Nežno tapkajte in po nekaj gibih boste opazili na koži tekočino seruma ter rahlo rdečino, ki bo kmalu izzvenela. Postopek je minimalno boleč. Priporočamo, da greste po želenem področju na koži 3 – 5 x. S takšno uporabo po obrazu, vratu in dekolteju ter hrbtišču dlani lahko porabite celoten serum z enim tretmajem. Ne uporabiti na področju okoli oči ter tik ob ustih. Tam lahko serum nanesete z rokami.
  • 12 ur po terapiji naj koža ne pride v stik z vodo, po potrebi aplicirati le kremo namenjeno za po estetskih posegih.

 

SKINWORKOUT™ Global Anti-Aging

 

Serum za pomlajevanje kože (Global Anti-Aging) lahko nanesemo na kožo z rokami ali pa z uporabo A.S.A.P!™ mikroinfuzijske naprave in tako dosežemo superiorni antiaging učinek. Gre za visoko zmogljiv sterilen vlažilni serum posebej formuliran za tretmaje proti staranju.

Poleg najčistejše oblike hialuronske kisline vsebuje tudi poliglutaminsko kislino, ki je še bolj vlažilna kot hialuronska kislina in zato bistveno pripomore k izboljšanju elastičnosti in strukture kože ter preprečuje transepidermalno izgubo vode, kar dodatno izboljša gladkost kože v prid mladostnemu videzu.

Vsebuje tudi več visokokakovostnih biometričnih peptidov, ki imajo podobno strukturo in vlogo kot peptidi v človeškem telesu. S staranjem se njihova naravna vsebnost v koži zmanjšuje. V tem serumu so izbrani tisti, ki s svojim delovanjem v koži znatno izboljšajo videz drobnih linij in gub. Delujejo tako, da v globljih plasteh kože posredujejo ‘lažni’ alarm, da je koža nedavno izgubila del svojega kolagena, ki ga mora nujno nadomestiti, zato ga proizvede več, kot bi ga sicer. Ugodno učinkujejo tudi na kožne fibroblaste, ki veljajo za ključne celice v procesu regeneracije kože, saj ustvarjajo široko paleto rastnih dejavnikov, ki so ključni za obnovo kože. Rezultat je izboljšana čvrstost in elastičnost kože, zmanjšanje globine gub, zmanjšanje vpliva kronološkega in foto-staranja kože, ki zaradi izboljšane strukture dobi bolj mladosten videz.

Serumi SKINWORKOUT® so klinično dokazano učinkoviti, kakovostni in sterilni ter zato varni za uporabo. Namenjeni so za profesionalno ali domačo uporabo.

Uporaba:

Za odpiranje dvignite prozorni pokrovček s palcem, dokler ne poči. Odstranite kovinski obroč in nato še sivo gumijasto kapico. Vstavite silikonski aplikator. V A.S.A.P.! mikroinfuzijsko napravo vlijte želeno količino seruma. Zamenjajte pokrov. Pred nanosom počakajte 30 sekund z A.S.A.P!™  mikroinfuzijsko napravo obrnjeno navzdol, da serum prodre skozi mikrokanale. Očistite področje nanosa na koži. Z A.S.A.P!™  mikroinfuzijsko napravo rahlo pritisnite na ciljno območje na koži. Za največjo učinkovitost naj bo A.S.A.P!™  mikroinfuzijska naprava  vedno pravokotno postavljena na področje na koži. Terapijo izvajate dnevno dokler ne porabite celotne količine seruma. Serum lahko po želji naneste tudi z rokami, na očiščen obraz pred izbrano kremo.

Vsaka škatla vključuje silikonski aplikator s pokrovčkom, ki omogoča varno shranjevanje in ponovno uporabo izdelka.

Priporočamo izvesti tretma 4x letno, ob menjavi letnih časov. Koža tretma najbolj potrebuje po poletju in pred začetkom pomladi.

Sestavine:

Water (aqua), Dipropylene Glycol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Glycerin, Adenosine, Centella Asiatica Extract, Disodium EDTA, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Streptococcus Thermophilus/Cyclopia Intermedia Leaf/Stem Extract/Lactose/Whole Dry Milk Ferment, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Aureobasidium Pullulans Ferment Filtrate, PPG-26-Buteth-26, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Polyglutamic Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-1, Tripeptide-1, Alcohol Denat., Hexapeptide-9, Caprylic/Capric Triglyceride, Palmitoyl Tripeptide-5, Lecithin, 7- Dehydrocholesteryl Palmitate

 

Cena:  221, 47 eur  Otvoritveni popust: 170 eur

Paket 4 tretmajev: 600 eur namesto 885,88 eur (1 tretma za 150 eur)

Paket 12 tretmajev: 1440 eur namesto 2669,62 (1 tretma za 120 eur)

 

Plačate lahko v enkratnem znesku in prejmete dodaten 5% popust ali v mesečnih obrokih. Sami smo toliko prepričani v to terapijo, da vam ponujamo garancijo: V kolikor vam prvi trema ne bi odgovarjal lahko mesečno plačevanje prekinete ali si za enak znesek izberete druge naše storitve ali preostale tretmaje podarite izbranim osebam.

PAKET

1 tretma, Paket 4 tretmajev, Paket 12 tretmajev

Košarica
Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.